Sport in Soest Sport Federatie Soest

Algemene Ledenvergadering SFS

09-06-2018

De eerstvolgende Algemene Ledenvergadering van de Sport Federatie Soest wordt gehouden op dinsdagavond 19 juni a.s. in de foyer van de Banninghal in Soesterberg. Naast de verschillende jaarstukken die besproken worden, is Mr Sander Goldman van Immix Advocaten uit Zeist uitgenodigd om met de leden te spreken over de Bestuursaansprakelijkheid (incl. Privacy). Hij zal hen informeren over de laatste ontwikkelingen en hoe de sportbestuurders zich kunnen voorbereiden om deze aansprakelijkheid op een juiste wijze te regelen in afspraken en protocollen.

De ALV begint om 20.00 uur en daarin zal het bestuur ook terugkoppelen hoe hun kennismakingsgesprek met de nieuwe wethouder sport, Harrie Dijkhuizen, is verlopen. Dat gesprek zal in de komende week plaats vinden. Daarbij zullen de eerder dit jaar gepresenteerde Beleidsvisie, de resultaten van het Sportdebat dat in februari is georganiseerd, het Manifest e.a. ongetwijfeld een plek krijgen maar natuurlijk is het bestuur ook benieuwd naar de plannen wat betreft de sport van dit nieuwe college.