Sport in Soest Sport Federatie Soest

Sportverenigingen

T.T.V. Overhees
B.C. Badso
Ski team Soesterberg
Soester Schaakclub
R.T.V. Tempo Toer
VVZ'49
The Red Stars
L.T.V. Soesterberg
M.H.C. Soest
A.G.V. De Springbokken
T.V. Soest-Zuid
Peter's Baan Soest
Korfbalvereniging De Eemvogels
Damvereniging Soest-Baarn
B.C. Selby
B.C. Eemland
B.C. Schoon Slem
Nordic Walking Soest
St. Bentinck Fonds
De Knickerbockers
De Schieter
V.V. 't Vliegdorp
Golfclub Soestduinen
L.T.C. Soestdijk
Soester Bowling Vereniging
Mountainbike Vereniging Midden Nederland
Smeeing BDC
J.B.V. De Gemshoorn
Schaatsvereniging Eemland
T.T.V. Shot
A.V. Pijnenburg
De Eemschutters
V.V. Hees
Bowls Club Soest
Bridge Club Soesterberg
Sovoco
Firtina'93
De Schieter
De Duinkikkers
B.C. Soest
Show & Twirlteam Soesterberg
S.O. Soest
V.V. Sec
Bekijk alle verenigingen

Sportuitwisseling Soest - Soest op zaterdag 13 juni 2015

01-06-2015

In de periode van 14 mei tot en met 14 juni wordt de tweejaarlijkse ontmoeting tussen Soest Duitsland en Soest Nederland gehouden. Dit jaar komen Duitse delegaties naar Nederland. Ook de sport is onderdeel van deze ontmoeting (Treff). Onderstaand informatie over de op 13 juni te houden sportuitwisseling zoals opgenomen in de heden verschenen Nieuwsbrief.

Afsluiting Treff SoestSoest: sportuitwisseling 13 juni
 
Met de sportuitwisseling op 13 juni sluiten we Treff SoestSoest 2015 af. Op het sportterrein van de Mixed Hockey Club Soest worden om 10.00 uur sporters uit Soest Duitsland welkom geheten. Burgemeester Rob Metz opent samen met zijn Duitse collega,  burgemeester Dr Eckenhard Ruthemeyer, deze sportieve internationale sportdag. In totaal doen ongeveer 160 sporters  in de leeftijd tussen 12 en 18 jaar mee. En de volgende sporten worden beoefend:
 

  • Volleybal: STV (Soester Turnverein)speelt met twee jeugd teams mee bij het Duinvolleybaltoernooi in de Soester duinen.
  • Hockey: SHC (Soester Hockey-Club) spelt met een jongens- en een meisjesteam een wedstrijd tegen twee jeugd teams van MHC op de velden van MHC.
  • Voetbal : SVW (Spielverein Westfalia Soest) speelt een toernooi met drie verenigingen uit Soest: VVZ ’49 , SEC en ‘t Vliegdorp, er wordt gespeeld op een veld van SO Soest ook aan de Bosstraat.

De sportwedstrijden beginnen vanaf 11.00 uur en er wordt gesport  tot 16.00 uur.  Daarna is er een gezellige BBQ voor de sporters. De twee bussen met de Duitse sporters vertrekken zaterdagavond rond 20.00 uur weer naar huis.
 
Nieuwsgierig? Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij de opening van de dag en de sportwedstrijden tot 16.00 uur.  Graag tot 13 juni op de Bossstraat


Nieuwsoverzicht