Sport in Soest Sport Federatie Soest

Power Beursvloer op 16 november 2015

22-10-2015

Op 16 november a.s.van 15.30 -18.00 uur organiseert POWER Soest de POWER beursvloer in de Stayokay (Bosstraat, Soest). Beoogd resultaat is dat mensen, bedrijven en organisaties elkaar ontmoeten, kwaliteiten en vragen en aanbod uitwisselen en tot concrete matches komen. Net als voor laatst in 2012 in Soest gebeurde op de toen door Balans Buro Vrijwilligerswerk georganiseerde maatschappelijke beursvloer.

Met deze vernieuwde beursvloer wil POWER Soest mensen, bedrijven en organisaties bijeen brengen die elkaar in dagelijks leven en werken niet of amper ontmoeten. Wij nodigen u daarom uit deel te nemen en van deze unieke kans op een uitwisselen van goederen, diensten en talenten gebruik te maken.

Stichting POWER Soest staat voor Platform voor ondernemen, werk, educatie en resultaat. POWER Soest, gestart in oktober 2014, wil inwoners van Soest bij de samenleving betrekken zodat ze hun talenten naar vermogen kunnen inzetten voor een sterke Soester samenleving of, in andere woorden, een vitale en sociale gemeenschap.

De echte beursvloer wordt gekenmerkt door een kort en krachtig netwerken, het recht op het doel afgaan en een bemiddeling van hoekmannen/hoekvrouwen, een gong die start en einde in de dealroom aankondigt en een officieel vastleggen van deals (matches).

Voor meer informatie zie de officiële uitnodiging gericht aan de Sportorganisaties in Soest