25-05-2019
Cursus Vertrouwenscontactpersonen De Sleutel, Steenhoffstraat, Soest

Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

Handboek 'Bedrijfssport voor verenigingen' online beschikbaar

16-04-2013

Het handboek ‘Bedrijfssport voor verenigingen’ is gratis online beschikbaar. Dit handboek kan ook uw sportverenigingen helpen om bedrijfssport op te starten. Door het handboek te verspreiden onder uw verenigingen, ondersteunt u hen bij het ontwikkelen van nieuw sportaanbod en het genereren van nieuwe inkomstenbronnen.

Het online handboek biedt sportverenigingen een praktisch zes-stappenplan met alle do’s en don’ts én twee case beschrijvingen. Het doel van het handboek is dat méér sportverenigingen in Nederland bedrijfssport aanbieden, waardoor uiteindelijk meer mensen kunnen sporten.

Voor sportverenigingen is het lokale bedrijfsleven een interessante doelgroep. Niet alleen als sponsor, maar ook als afnemer. Steeds meer bedrijven bieden hun personeel immers een sportprogramma en ze organiseren dit het liefst dichtbij kantoor. Voor bedrijven zijn fitte medewerkers erg belangrijk; een sportende medewerker is productiever en kan beter omgaan met stress. Toch zie je juist in de leeftijdsgroep 25- 44 een flinke daling in de sportparticipatie.

Het handboek bedrijfssport voor verenigingen is nu gratis in te zien en te downloaden.