Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Tweede Rabo Kenniscafe

27-06-2013

Donderdag 27 juni is het tweede Rabo Kenniscafe. Dit keer met als thema: Geldzorgen?…..Zorgen voor geld.

De workshop wordt aangeboden door de Rabobank en is voor vrijwillers van sportverenigingen aangesloten bij Sport Federatie Soest geheel gratis. De workshop heeft een praktijkgerichte aanpak en een grote mate van interactiviteit. Geen zware theoretische verhandelingen maar begrijpelijke, nuttige en vooral praktische informatie voor uw organisatie. Als deelnemer hebt u direct het gevoel dat u met de kennis en hulpmiddelen aan de slag kunt. Na afloop van de workshops ontvangt u een werkboek met praktische tips en checklists.

Plaats van handeling is de Lasenberg, Schrikslaan 20 in Soest. Start is om 19.00 uur met een kop koffie of thee. Om 19.15 uur gaan de deelnemers aan de slag. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur. Wilt u meedoen met de workshop? Mail dan naar Buro Vrijwilligerswerk en geef aan met hoeveel personen u wilt deelnemen.