22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Rabo Kenniscafé over social media

21-10-2013

Balans Buro Vrijwilligerswerk organiseert het vierde Rabo Kenniscafé op dinsdag 26 november 2013. Het thema is deze keer Social Media.

Social Media zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Absoluut het meest populair is Facebook, met rond de 1 miljard gebruikers wereldwijd. Facebook biedt een schat aan mogelijkheden voor stichtingen en verenigingen, vooral door een eigen Facebook Pagina (FB) of Facebook Groep  (FG) te maken.

In een workshop van ca. 2 uur zal  plaatsgenoot en deskundige Lex Bergers  (Lexpertise) uitleggen wat Facebook kan betekenen voor verenigingen en stichtingen. Ter plekke zal een FB gemaakt worden, zodat het stap voor stap duidelijk wordt hoe je dat kunt doen.

Naast social media blijft face to face contact van belang om kennis te kunnen delen en tips uit te kunnen wisselen. Daarom wordt tijdens het laatste Rabo kennsicafé van dit jaar een klein onderdeel Speeddaten toegevoegd. In drie rondes van 5 minuten worden mensen aan elkaar gekoppeld om de volgende thema’s te bespreken:

• Ronde 1: Good practices uitwisselen over vrijwilligers werven, behouden en belonen
  • Ronde 2: Vraag en aanbod over gezamenlijk gebruik van ruimtes, middelen en materialen
  • Ronde 3: Wat doe je al aan social media en ken of herken je je gesprekspartner van social media?

Deze keer is het Rabo Kenniscafé te gast bij Woon- en zorgcentrum  Molenschot, Dalplein 2 in Soest op dinsdag 26 november vanaf 19.15 uur. De workshop start om 19.30 uur.

Wilt u meedoen met de workshop?
Via Burovrijwilligerswerk kunt u aangeven met hoeveel personen u wilt deelnemen. U ontvangt kort voor de workshop een bevestiging.

Meer info: Balans Buro Vrijwilligerswerk, 035 6099255/ Marion Foppele, 06 10962884