25-05-2019

Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

Theatersessie Positief Coachen 16 december in Amersfoort

18-11-2013

Maandag 16 december 2013 doet de Positief Coachen theatertour Amersfoort aan. Bestel nu uw kaarten voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ versie ouders. Een geheel nieuwe voorstelling, speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs.

Hoe kan je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? ‘Wel winnen, hè!’ - versie ouders - is een humoristische theatervoorstelling met onder andere Kim Scheerder en Bas Grevelink (van de Comedytrain en de musical Joseph), onder regie van Aike Dirkzwager. Een heerlijk avondje uit in het theater!

In de voorstelling wordt het gezin van Lisa en Bas 24 uur gevolgd, van het ontbijt zaterdagmorgen tot en met het ontbijt zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop stress, want het is veel geregel en gedoe (terwijl de kinderen best druk zijn…) en Lisa en Bas willen graag dat hun kinderen winnen. Daar komt nog eens spanning in hun relatie bij. Zeker als het bestuur van de voetbalclub twijfelt of ze Bas nog wel wil als coach en Lisa hem verwijt dat hij zich niet wat aanpast.

De inloop is steeds vanaf 19.30 uur; de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. De voorstelling in Amersfoort wordt aangeboden door NOC*NSF en tientallen sportbonden in samenwerking met lokale partijen waardoor een kaartje geen €20 maar slechts €5 kost!

Bestel uw kaarten via de website van Positief Coachen en maak er een leuk avondje uit van met uw vereniging.