22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Nieuw College in Soest

10-05-2018

Op woensdagmiddag 9 mei jl. werd het nieuwe college voorgesteld. De nieuwe wethouder sport binnen dit college is de heer Harrie Dijkhuizen.
Tegelijkertijd werd ook het Coalitieakkoord gepresenteerd. Hierin zijn ook de ambities voor de sport in de komende 4 jaar vastgelegd. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen buiten- en binnensport.

Het coalitieakkoord wordt dinsdagavond 15 mei a.s. besproken in een openbare raadsvergadering. Een dag later op woensdagavond 16 mei zullen de collegeleden worden geinstalleerd. Beide avonden beginnen om 19.30 uur.

Het bestuur van de Sport Federatie Soest hoopt op korte termijn nader te kunnen kennis maken met de nieuwe wethouder Sport. En hoopt op dezelfde constructieve wijze als de afgelopen jaren met wethouder Pijnenborg de belangen van de aangesloten sportverenigingen en alle sporters te kunnen bespreken en vertalen naar besluitvorming. Daarbij zal de eind 2017 door de leden van de SFS opgestelde Beleidsvisie Sport in Soest uitgangspunt zijn.