Sport in Soest Sport Federatie Soest

14-09-2020
Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine S.O. Soest Bosstraat 137 Soest

Kick-off van ons Lokaal Sportakkoord

26-12-2019

Op dinsdag 7 januari van 19:30 tot 21:30 uur in de theaterzaal van Idea, Willaertstraat in Soest een Kick-off georganiseerd van het Lokaal Sportakkoord in Soest. Daarvoor zijn uitgenodigd  sportaanbieders, beweegaanbieders, welzijnsorganisaties, zorgaanbieders en andere aanverwante organisaties.

Het Lokaal Sportakkoord Soest is een nieuw traject dat van januari tot en met maart 2020 zal lopen en is geïnspireerd op het Nationaal Sportakkoord.
Dit akkoord is gesloten door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Vereniging Sport en Gemeenten (VSG)/ Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en sportkoepel Nationaal Olympisch Comité * Nationale Sport Federatie (NOC*NSF).

Doelstelling is enerzijds om organisaties en financiën van de sport in Soest toekomstbestendig te maken en anderzijds om sport leuk en toegankelijk maken voor alle inwoners in Soest, in alle levensfasen.

Wat kunt u verwachten?
Het Lokaal Sportakkoord dient een open en dynamisch karakter te krijgen. Dat betekent dat er in de uitwerking ruimte is voor nieuwe ontwikkelingen en lokale initiatieven. Uiteraard kijken we ook naar het versterken van goedlopende bestaande initiatieven.
U wordt onderdeel van een ondernemend en actief netwerk dat elkaar lokaal gaat versterken. Landelijke en lokale feiten, cijfers, ambities, doestellingen worden tegen elkaar afgezet om te komen tot een lokaal plan waar we in Soest achter staan, echt maatwerk.
In Soest is Esther Roelofs aangesteld als sportformateur om het proces in de komende tijd te begeleiden.
Aanmelden kan tot 1 januari 2020 door een mail te sturen naar esther@sportmarketingbureau.org, met naam en organisatie, waarbij men actief betrokken is.