Sport in Soest Sport Federatie Soest

Digitale bijeenkomst met Soester sportbestuurders

06-02-2021

Woensdagavond 17 februari 2021 wordt een volgende digitale bijeenkomst voor sportbestuurders georganiseerd door de gemeente Soest in samenwerking met de Sportfederatie Soest.

Het onderwerp van deze inspirerende bijeenkomst is ‘Welkom bij de club’ en gaat in grote lijnen over ledenbehoud en ledenwerving in coronatijd. De bijeenkomst wordt begeleid door het creatieve bureau Start2Create.

Inhoud van de bijeenkomst
oe behouden we leden in corona-tijd? In deze online sessie met Start2Create laten we u hier anders over denken. We stappen van de geijkte paden af middels diverse creatief denken tools. Het is een sessie met snelheid, interactie en een lach. Samen met andere verenigingen komt u vanuit onverwachte hoek tot unieke en praktische ideeën voor uw vereniging om leden te binden en behouden.

Wilt u alvast meer ontdekken over creatief denken? Kijk dan hier. Een van de tools die ingezet wordt is de Rode Kaart. Wilt u deze alvast downloaden? Dat kan hier.

Organisatie van de bijeenkomst en aanmelden:
De digitale bijeenkomst is op woensdag 17 februari van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.
Per verenigingkunnen maximaal 2 bestuursleden deelnemen. Daarvoor moeten zij zich bij de gemeente Soest aanmelden. De sportverenigingen hebben hiervoor allemaal een uitnodiging ontvangen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers één of twee dagen voor de bijeenkomst een Zoom link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

De Sport Federatie Soest rekent op een grote deelname aan deze tweede digitale bijeenkomst met de sportbestuurders die in deze coronaperiode wordt georganiseerd,