Sport in Soest Sport Federatie Soest

Start sportseizoen 2021-2022 in Soester Courant update

15-09-2021

In de Soester Courant van 8 en 15 september is ruim aandacht voor de start van het nieuwe sportseizoen 2021-2022.
Naast een algemeen artikel op 8 september over het sporten in verenigingsverband ook een inkijkje in het nieuwe seizoen van SOVOVO, MHC en De Eemvogels. (Soester Courant 1 en Soester Courant 2).

Op 15 september worden weer enkele andere Soester sportverenigingen (HV Eemland en Red Stars als Duinkikkers, AGAVS, Shot) Daarnaast is er nog een artikel over het voetbalseizoen in voorbereiding.

In het kader van het in Soest afgesloten Sportakkoord (Sportverenigingen / Gemeente / Sportorganisaties) wordt geïnvesteerd in actieve sportbeoefening en bewegen. Daarom ook een ondersteunende boodschap vanuit de gemeente Soest.

Op 8 september was er in de Soester Courant ook nog aandacht voor de aanpassingen in de sportzaal Willaert met o.a. uitbreiding met een ontmoetingsruimte vanwege de sluiting van de locatie Di Lasso waardoor de beide tafeltennisverenigingen inmiddels hun thuisbasis in Willaert hebben.