22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Sportverkiezingsdebat 4 maart 2014

15-02-2014

Het kan de sportbestuurder niet ontgaan zijn dat op dinsdag 4 maart 2014 om 20.00 uur in theater Idea het Sportverkiezingsdebat wordt gehouden.

In het Sportverkiezingsdebat zullen de lijsttrekkers van alle politieke partijen bevraagd worden op hun plannen voor de sport in Soest en Soesterberg in de periode 2014-2018. Daarmee dient inzicht gekregen te worden van welke politieke partij sport het meest dan wel het minst te verwachten heeft.

De discussie wordt geleid door Robbert Meeder (Radio 1 en Sportgala), terzijde gestaan door Koen Greve (NRC en Soester Courant). De discussie vindt plaats in de vorm van een Lagerhuisdebat waarbij ook andere maatschappelijke organisaties (welzijn, zorg) betrokken worden.

Bij deze worden sportbestuurders bestuur nadrukkelijk opgeroepen aanwezig te zijn. Ook zijn de leden van de sportverenigingen meer dan welkom.

Het motto luidt : “Sport, het middel voor een kerngezonde samenleving”. Maakt de lokale politiek dat mogelijk? Doe mee en kom!

Vooraf aanmelden is niet nodig. Uitverkocht is uitverkocht. Zorg dus voor uw tijdige aanwezigheid op 4 maart a.s.