Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Hoe fairplay is uw vereniging?

16-02-2014

De Sport Federatie Soest en de Combinatiefunctionarissen verenigingen nodigen u van harte uit voor de eerste Sport in Soest thema avond in 2014. Op dinsdag 25 februari gaan we van start met het thema ‘Hoe fairplay is uw vereniging?’ Alle Soester sportbestuurders zijn van harte uitgenodigd van 20.00 tot 22.00 uur. De plaats van handeling is de kantine van BDC aan de Henriette Blaekweg 2 in Soest.

De Sport Federatie Soest en Combinatiefunctionarissen verenigingen slaan de handen ineen om komend jaar vier Sport in Soest thema avonden te organiseren voor alle verenigingen in Soest en Soesterberg. Tijdens deze avonden komen verschillende interessante thema’s aan bod. Daarnaast bieden de avonden een goede gelegenheid om elkaar als vereniging te ontmoeten en ervaringen te delen.

Hoe fairplay is uw vereniging?

Sportiviteit & Respect gaat verder dan een lijst met gedragsregels opstellen en die op het prikbord in het clubhuis prikken. Het is de basis voor de manier waarop leden van een vereniging met elkaar omgaan, hoe ouders zich op de club gedragen en hoe gasten en tegenstanders worden verwelkomd. De  verenigingsbestuurder moet er voor zorgen dat iedereen zich in de omgeving van de vereniging veilig voelt. Dat klinkt goed, maar hoe je dat?

• Wat is Sportiviteit & Respect?
  • Hoe stuur ik mijn vereniging hier op aan?
  • Wat is mijn rol als bestuurder?
  • Hoe creëer ik een veilig sportklimaat?

Allemaal vragen die tijdens de thema avond aan de orde komen. Wij ontvangen u graag op 25 februari. Laat u ons voor 20 februari weten of u erbij bent?

Dit kan door een mail te sturen naar Nadine de Goede. Voor meer informatie over het programma kunt u contact opnemen met Erik Tolboom.