Sport in Soest Sport Federatie Soest Sportgala Soest

Agenda

18-06-2019
Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Volledig overzicht

Sportverenigingen

T.T.V. Overhees
De Eemschutters
VVZ'49
T.V. Soest-Zuid
The Red Stars
V.V. 't Vliegdorp
De Duinkikkers
Show & Twirlteam Soesterberg
S.O. Soest
V.V. Sec
B.C. Soest
L.T.V. Soesterberg
De Knickerbockers
R.T.V. Tempo Toer
T.T.V. Shot
L.T.C. Soestdijk
B.C. Eemland
Nordic Walking Soest
Firtina'93
Schaatsvereniging Eemland
Mountainbike Vereniging Midden Nederland
Ski team Soesterberg
Damvereniging Soest-Baarn
De Schieter
Soester Schaakclub
St. Bentinck Fonds
Peter's Baan Soest
M.H.C. Soest
Korfbalvereniging De Eemvogels
Sovoco
Smeeing BDC
B.C. Selby
V.V. Hees
De Schieter
B.C. Schoon Slem
Bridge Club Soesterberg
A.G.V. De Springbokken
A.V. Pijnenburg
Golfclub Soestduinen
Bowls Club Soest
Soester Bowling Vereniging
J.B.V. De Gemshoorn
B.C. Badso
Bekijk alle verenigingen

GR2104 Dringend appél op sportbestuurders

27-02-2014

Ook langs deze weg roept het bestuur van Sport Federatie Soest sportbestuurders op dinsdag 4 maart 2014 aanwezig te zijn bij het Sportverkiezingsdebat in theater Idea in Soest.

Juist de afgelopen periode heeft duidelijk gemaakt dat de lokale politiek grote invloed heeft op het reilen en zeilen van sportverenigingen. In grote eendracht en met een duidelijke stellingname hebben sportclubs het college en de raad in de achter ons liggende maanden duidelijk gemaakt dat hun ideeën en opvattingen over de georganiseerde sport geen genade kunnen vinden in de ogen vn de sport.

Daarmee is na het raadsbesluit van 12 februari 2014 de sport nu zelf aan zet. De samengestelde Kerngroep is aan de slag gegaan om voorstellen uit te werken. Nadat daar direct ná de zomer door de sport met elkaar over gesproken is is de Soester politiek aan zet. Zij krijgen daarmee opnieuw het heft in handen. En daarmee de toekomst van de georganiseerde sport in Soest en Soesterberg.

Het Sportverkiezingsdebat onder leiding van Robbert Meeder en Koen Greven geeft inzicht in de verschillende opvattingen van de politieke partijen. Ook kan de sport met elkaar invloed uitoefenen op stellingname in de verkiezingen en zeker ook bij de vorming van een nieuw college.

Vandaar de dringende oproep van voorzitter Hans Moerman dinsdag 4 maart in grote aantallen aanwezig te zijn in theater Idea. Opnieuw een moment van beďnvloeding. Het recente verleden heeft geleerd dat het werkt !

Kom met velen en draag bij aan de belangenbehartiging van de georganiseerde sport. Steun ook in deze de totale sport en de Sport Federatie Soest. 


Nieuwsoverzicht