25-05-2019

Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

GR2104 Dringend appél op sportbestuurders

27-02-2014

Ook langs deze weg roept het bestuur van Sport Federatie Soest sportbestuurders op dinsdag 4 maart 2014 aanwezig te zijn bij het Sportverkiezingsdebat in theater Idea in Soest.

Juist de afgelopen periode heeft duidelijk gemaakt dat de lokale politiek grote invloed heeft op het reilen en zeilen van sportverenigingen. In grote eendracht en met een duidelijke stellingname hebben sportclubs het college en de raad in de achter ons liggende maanden duidelijk gemaakt dat hun ideeën en opvattingen over de georganiseerde sport geen genade kunnen vinden in de ogen vn de sport.

Daarmee is na het raadsbesluit van 12 februari 2014 de sport nu zelf aan zet. De samengestelde Kerngroep is aan de slag gegaan om voorstellen uit te werken. Nadat daar direct ná de zomer door de sport met elkaar over gesproken is is de Soester politiek aan zet. Zij krijgen daarmee opnieuw het heft in handen. En daarmee de toekomst van de georganiseerde sport in Soest en Soesterberg.

Het Sportverkiezingsdebat onder leiding van Robbert Meeder en Koen Greven geeft inzicht in de verschillende opvattingen van de politieke partijen. Ook kan de sport met elkaar invloed uitoefenen op stellingname in de verkiezingen en zeker ook bij de vorming van een nieuw college.

Vandaar de dringende oproep van voorzitter Hans Moerman dinsdag 4 maart in grote aantallen aanwezig te zijn in theater Idea. Opnieuw een moment van beďnvloeding. Het recente verleden heeft geleerd dat het werkt !

Kom met velen en draag bij aan de belangenbehartiging van de georganiseerde sport. Steun ook in deze de totale sport en de Sport Federatie Soest.