Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Nationale Sport Week in teken van 'Ik neem je mee!'

04-04-2014

Dit jaar staat de Nationale Sportweek (19 t/m 26 april 2014) in het teken van ‘Ik neem je mee!’. Een thema dat enthousiaste sporters oproept iemand die niet of weinig sport mee te nemen naar hun sportclub. Een kans voor de sportvereniging om potentiële leden kennis te laten maken met de sportvereniging. Of een manier om nieuwe vrijwilligers voor de sportclub te werven. Immers, enthousiaste sporters zijn de beste ambassadeurs voor de sport!

Creatieve invulling van het thema
Inspelen op het thema behoeft nauwelijks extra inspanning. Verenigingen kunnen creatief omgaan met een bestaande training, een introtraining of een extra activiteit organiseren. Voor de sportaanbieders is er een toolkit gemaakt die je in een paar eenvoudige stappen op weg helpt om het thema ‘Ik neem je mee!’ in te vullen tijdens de Nationale Sportweek. De Toolkit Ik neem je mee! is nu te downloaden

Communicatiematerialen
Wanneer je als sportvereniging een sportactiviteit tijdens de Nationale Sportweek organsieert, wil je natuurlijk dat er zoveel mogelijk mensen op af komen. En dat kan alleen als men ook wéet dat je een evenement organiseert! NOC*NSF biedt je verschillende materialen en hulpmiddelen die je sportevenement extra in de schijnwerpers zetten, zodat je kunt rekenen op veel bezoekers! Want dat is natuurlijk wat je wilt als organisator, toch? Klik hier voor alle communicatiematerialen.