Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Presentatie Eindrapport Kerngroep Sport

19-09-2014

Op donderdagavond 25 september vanaf 19.00 uur zullen in het gemeentehuis Soest de Sportfederatie Soest en de Kerngroep Sport de eindrapportage van de Kerngroep Sport presenteren aan College van BenW en de gemeenteraad. De eindrapportage van de Kerngroep Soest is op donderdagavond 18 september besproken in een extra Algemene Ledenvergadering van de Sportfederatie Soest. In deze vergadering is overeenstemming bereikt over de uiteindelijke inhoud van de eindrapportage.

Na afloop van de bijeenkomst is er voor de aanwezige pers de gelegenheid nog nadere vragen te stellen aan vertegenwoordigers van Sportfederatie Soest en Kerngroep Sport.

De eindrapportage is de afronding van project dat als basis had een afspraak die in februari jl. is gemaakt tussen het gemeentebestuur en de plaatselijke sportverenigingen over een taakstellende bezuiniging op de gemeentelijke bijdrage aan de sport in Soest en de wens om te komen tot een nieuwe huursystematiek voor de gemeentelijke sportaccommodaties.