22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Eindrapportage Kerngroep aangeboden aan wethouder

25-09-2014

Donderdagavond 25 september heeft het bestuur van de Sport Federatie Soest samen met de Kerngroep Sport de eindrapportage van de Kerngroep Sport aangeboden aan wethouder Sport Soest, Janne Pijnenborg. Dit gebeurde door resp. de beide voorzitters René van Hal en Evert ten Kate in aanwezigheid van de leden van de gemeenteraad en vele sportbestuurders in de raadszaal.

Vervolgens zorgde Evert ten Kate voor een uitgebreide presentatie, waarna wethouder Pijnenborg een reactie namens het College gaf op de inhoud van het rapport en kregen de raadsleden de gelegenheid vragen te stellen. Elke partij gaf complimenten aan de leden van de werkgroep voor hun vele werkzaamheden, de wijze waarop het rapport tot stand is gekomen en de voorstellen die daarin werden gedaan. Natuurlijk leven er nog vele vragen, o.a. over het moment dat de begrotingstaakstelling gerealiseerd kan worden. De SFS en Kerngroep Sport hebben aangeboden om de vele vragen die er leven nog te beantwoorden alvorens tot bespreking en discussie in de Ronde op 9 oktober kan worden overgegaan.

Aansluitend werd de pers in de gelegenheid gesteld vragen te stellen/

Hieronder de diverse stukken die deze avond aan de orde waren:

- de eindrapportage van de Kerngroep Sport

- de aanbiedingsbrief van de Sport Federatie Soest / Kerngroep Sport bij de eindrapportage

- de reactie van het College op de eindrapportage

- de presentatie vanuit de Kerngroep Sport met de highlights uit de eindrapportage.