25-05-2019

Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

Rabo Kenniscafé 3 en 4

14-10-2014

Jaarlijks organiseert Balans Buro Vrijwilligerswerk  vier Rabo kenniscafés voor clubs en verenigingen. De laatste twee kenniscafés van dit jaar zijn aan elkaar verbonden. Het thema is "Acquisitie en Marketing" en gaat over de volgende vragen:

-Hoe kunnen organisaties zich beter presenteren bij het publiek?

-Hoe kunnen organisaties nieuwe vrijwilligers en leden werven?

De workshop wordt verzorgd door Geert van Doorn, vrijwillig adviseur van de Sesamacademie. Geert is 30 jaar zelfstandig organisatie adviseur geweest en heeft diverse klanten geadviseerd, waaronder gemeenten  en maatschappelijke instellingen. Hij houdt van aanpakken en is vooral praktisch ingesteld.

Na een beknopte uitleg van theorie, worden er op de eerste avond tips, trucs en voorbeelden uitgewisseld en geoefend. Deelnemers krijgen enkele eenvoudige tools om de eerste stappen naar een oplossing te zetten.

De eerste avond wordt afgesloten met de vraag: ‘Wat ga ik de komende weken als eerste aanpakken?’

Na 5 weken wordt op de tweede avond gevraagd naar de resultaten. Wat heb je bereikt? Waar ben je tegenaan gelopen? Wat ga je een volgende keer anders doen?

Vanzelfsprekend komt aan de orde wat anderen daarvan kunnen opsteken, wat zinvolle aanvullingen of een goed vervolg kunnen zijn.

Deelnemers kunnen tussentijds telefonisch overleggen over knelpunten waar ze tegen aan lopen.

Deze tweedaagse workshop zal plaatsvinden op donderdag 23 oktober en 27 november

vanaf 19.15 (inloop) tot de sluiting om 22.00 uur. Na afloop drinken we nog wat met elkaar. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers en de toegang is gratis.

De avonden worden gehouden bij Balans Buro Vrijwilligerswerk in De Plantage, Smitsweg 311 in Soest

Voor meer informatie en aanmelding:

Balans Buro Vrijwilligerswerk, Marion Foppele, 0356099255 of m.foppele@stichtingbalans.nl