22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Sport in Soest avond: De toekomst van mijn sportvereniging in Soest

10-11-2014

Op dinsdagavond 9 december a.s. wordt de eerstvolgende "Sport in Soest"-avond georganiseerd.

Het thema van deze avond hangt nauw samen met de actualiteit rondom de implementatie van de begrotingstaakstelling Sport van de gemeente Soest en andere maatschappelijke ontwikkelingen en heeft als titel meegekregen “De toekomst van mijn sportvereniging in Soest”.  Dit lijkt een thema dat elke bestuurder zou moeten aanspreken, want een gezonde en toekomstbestendige vereniging ben je niet zo maar, daar moet je wel wat voor doen.

Op deze avond wordt niet alleen met een bijdrage van Jan-Willem van der Roest, een interessante spreker/inleider geboden maar ook een platform om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen. De organisatie is in handen van de beide Combinatiefunctionarissen in de gemeente Soest; Eva Stam en Nadine de Goede.

Voor de inschrijvingsmogelijkheden verwijzen wij naar de inhoud van bijgaande uitnodiging.

Gehoopt wordt dat de kantine van de Knickerbockers aan de Bosstraat te klein zal zijn om alle geïnteresseerden te huisvesten.