Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

SFS ontvangt bijdrage van Haringparty voor organisatie Sportgala

27-11-2014

Op woensdag 26 november jl. heeft de organisatie van de Haringparty 2014 verschillende verenigingen/organisaties een bijdrage gegeven uit de gerealiseerde opbrengst van de veiling, die in het Hilton Soestduinen werd georganiseerd. Ook de Sport Federatie Soest kreeg een bijdrage voor de organisatie van het jaarlijkse Sportgala. Recent heeft het bestuur besloten het eind januari 2015 geplande eerstvolgende Sportgala te annuleren. Na 10 jaar is het bestaande concept aan herijking toe. Dit naar aanleiding van een eerder gehouden evaluatie. Begin 2015 zal dit meer de Soester sportverenigingen verder worden uitgewerkt. Op dit moment gaat veel energie zitten in de implementatie van de bezuinigingstaakstelling van de gemeente Soest.

Het bestuur van de Sport Federatie Soest is verheugd met de ontvangen bijdrage en de waardering die hiermee door de organisatie van de Haringparty (Horeca en Zakenkring) wordt uitgesproken.