Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Locatie Thema-avond gewijzigd

27-11-2014

De locatie van de thema-avond ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ op dinsdagavond 9 december a.s. is gewijzigd in kantine MHC aan de Bosstraat in Soest. Er is nog steeds mogelijkheid om in te schrijven. Hierbij het persbericht dat recent is verschenen.

Inhoud persbericht:

Na de roerige periode rondom de zomer moeten sportvereniging in Soest vooruit kijken en aan de slag met de komende bezuinigingen. Daarbij staan er ook nog veel vragen open; Hoe gaat het verder met onze club? Hoe kunnen we meer leden werven? Waar kunnen we mogelijk nieuwe gelden genereren? In de landelijke pers zien we dat ook elders in het land de sportverenigingen het (financieel) moeilijk hebben en er geïnvesteerd moet worden in een gezonde toekomst van de sport. Dus de Soester sportverenigingen staan niet alleen.

Sportfederatie Soest en de Combinatiefunctionarissen organiseren daarom op dinsdag 9 december de themabijeenkomst ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ om hier samen verder naar te kijken. De gemeente komt langs om een kijkje in de keuken te geven en we vliegen promovendus Jan-Willem van der Roest in voor een prikkelende lezing die ons uitdaagt buiten de kaders van de huidige vereniging te gaan denken. In de vorm van een speed date sessie kunnen sportverenigingen vervolgens met elkaar uitwisselen welke ervaringen zij hebben op het gebied van nieuwe doelgroepen en activiteiten. Wat zijn successen en kansen? De avond wordt afgesloten met een goede borrel voor alle sportverenigingen, een mooi moment om elkaar te ontmoeten, te inspireren en ervaringen uit te wisselen.

Dit thema is interessant voor iedere sportvereniging en mag u dus niet missen! Dus kom op 9 december naar de thema avond ‘de toekomst van mijn sportvereniging’ speciaal voor bestuurders en vrijwilligers. De avond vindt plaats in de kantine van de Knickerbockers aan de Bosstraat en start om 20.00 uur. Meldt u zich vooraf even aan via combinatiefunctionaris van de gemeente Soest, Eva Stam (estam@sro.nl) dan kunnen wij rekening houden met uw komst.