Sport in Soest Sport Federatie Soest Sportgala Soest

Agenda

22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Volledig overzicht

Sportverenigingen

The Red Stars
A.V. Pijnenburg
T.T.V. Shot
Korfbalvereniging De Eemvogels
Bridge Club Soesterberg
Soester Bowling Vereniging
Peter's Baan Soest
V.V. 't Vliegdorp
T.V. Soest-Zuid
De Knickerbockers
S.O. Soest
Damvereniging Soest-Baarn
De Schieter
L.T.V. Soesterberg
T.T.V. Overhees
B.C. Schoon Slem
Ski team Soesterberg
M.H.C. Soest
B.C. Soest
Schaatsvereniging Eemland
Firtina'93
B.C. Eemland
Sovoco
De Duinkikkers
Nordic Walking Soest
Mountainbike Vereniging Midden Nederland
B.C. Badso
De Schieter
R.T.V. Tempo Toer
Bowls Club Soest
Golfclub Soestduinen
V.V. Sec
J.B.V. De Gemshoorn
B.C. Selby
A.G.V. De Springbokken
VVZ'49
Smeeing BDC
Soester Schaakclub
St. Bentinck Fonds
V.V. Hees
Show & Twirlteam Soesterberg
L.T.C. Soestdijk
De Eemschutters
Bekijk alle verenigingen

Locatie Thema-avond gewijzigd

27-11-2014

De locatie van de thema-avond ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ op dinsdagavond 9 december a.s. is gewijzigd in kantine MHC aan de Bosstraat in Soest. Er is nog steeds mogelijkheid om in te schrijven. Hierbij het persbericht dat recent is verschenen.

Inhoud persbericht:

Na de roerige periode rondom de zomer moeten sportvereniging in Soest vooruit kijken en aan de slag met de komende bezuinigingen. Daarbij staan er ook nog veel vragen open; Hoe gaat het verder met onze club? Hoe kunnen we meer leden werven? Waar kunnen we mogelijk nieuwe gelden genereren? In de landelijke pers zien we dat ook elders in het land de sportverenigingen het (financieel) moeilijk hebben en er geïnvesteerd moet worden in een gezonde toekomst van de sport. Dus de Soester sportverenigingen staan niet alleen.

Sportfederatie Soest en de Combinatiefunctionarissen organiseren daarom op dinsdag 9 december de themabijeenkomst ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ om hier samen verder naar te kijken. De gemeente komt langs om een kijkje in de keuken te geven en we vliegen promovendus Jan-Willem van der Roest in voor een prikkelende lezing die ons uitdaagt buiten de kaders van de huidige vereniging te gaan denken. In de vorm van een speed date sessie kunnen sportverenigingen vervolgens met elkaar uitwisselen welke ervaringen zij hebben op het gebied van nieuwe doelgroepen en activiteiten. Wat zijn successen en kansen? De avond wordt afgesloten met een goede borrel voor alle sportverenigingen, een mooi moment om elkaar te ontmoeten, te inspireren en ervaringen uit te wisselen.

Dit thema is interessant voor iedere sportvereniging en mag u dus niet missen! Dus kom op 9 december naar de thema avond ‘de toekomst van mijn sportvereniging’ speciaal voor bestuurders en vrijwilligers. De avond vindt plaats in de kantine van de Knickerbockers aan de Bosstraat en start om 20.00 uur. Meldt u zich vooraf even aan via combinatiefunctionaris van de gemeente Soest, Eva Stam (estam@sro.nl) dan kunnen wij rekening houden met uw komst.

 


Nieuwsoverzicht