Sport in Soest Sport Federatie Soest Sportgala Soest

Agenda

25-05-2019
Cursus Vertrouwenscontactpersonen De Sleutel, Steenhoffstraat, Soest

18-06-2019
Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

Volledig overzicht

Sportverenigingen

L.T.C. Soestdijk
Korfbalvereniging De Eemvogels
Ski team Soesterberg
Firtina'93
Soester Schaakclub
M.H.C. Soest
T.T.V. Overhees
T.V. Soest-Zuid
De Schieter
B.C. Schoon Slem
A.V. Pijnenburg
V.V. Hees
B.C. Soest
A.G.V. De Springbokken
De Knickerbockers
Bowls Club Soest
Damvereniging Soest-Baarn
Golfclub Soestduinen
The Red Stars
B.C. Badso
De Eemschutters
Peter's Baan Soest
De Schieter
V.V. 't Vliegdorp
B.C. Eemland
S.O. Soest
J.B.V. De Gemshoorn
Show & Twirlteam Soesterberg
VVZ'49
T.T.V. Shot
St. Bentinck Fonds
De Duinkikkers
R.T.V. Tempo Toer
Schaatsvereniging Eemland
Sovoco
Mountainbike Vereniging Midden Nederland
Bridge Club Soesterberg
B.C. Selby
Smeeing BDC
V.V. Sec
Soester Bowling Vereniging
L.T.V. Soesterberg
Nordic Walking Soest
Bekijk alle verenigingen

Locatie Thema-avond gewijzigd

27-11-2014

De locatie van de thema-avond ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ op dinsdagavond 9 december a.s. is gewijzigd in kantine MHC aan de Bosstraat in Soest. Er is nog steeds mogelijkheid om in te schrijven. Hierbij het persbericht dat recent is verschenen.

Inhoud persbericht:

Na de roerige periode rondom de zomer moeten sportvereniging in Soest vooruit kijken en aan de slag met de komende bezuinigingen. Daarbij staan er ook nog veel vragen open; Hoe gaat het verder met onze club? Hoe kunnen we meer leden werven? Waar kunnen we mogelijk nieuwe gelden genereren? In de landelijke pers zien we dat ook elders in het land de sportverenigingen het (financieel) moeilijk hebben en er geïnvesteerd moet worden in een gezonde toekomst van de sport. Dus de Soester sportverenigingen staan niet alleen.

Sportfederatie Soest en de Combinatiefunctionarissen organiseren daarom op dinsdag 9 december de themabijeenkomst ‘De toekomst van mijn sportvereniging in Soest’ om hier samen verder naar te kijken. De gemeente komt langs om een kijkje in de keuken te geven en we vliegen promovendus Jan-Willem van der Roest in voor een prikkelende lezing die ons uitdaagt buiten de kaders van de huidige vereniging te gaan denken. In de vorm van een speed date sessie kunnen sportverenigingen vervolgens met elkaar uitwisselen welke ervaringen zij hebben op het gebied van nieuwe doelgroepen en activiteiten. Wat zijn successen en kansen? De avond wordt afgesloten met een goede borrel voor alle sportverenigingen, een mooi moment om elkaar te ontmoeten, te inspireren en ervaringen uit te wisselen.

Dit thema is interessant voor iedere sportvereniging en mag u dus niet missen! Dus kom op 9 december naar de thema avond ‘de toekomst van mijn sportvereniging’ speciaal voor bestuurders en vrijwilligers. De avond vindt plaats in de kantine van de Knickerbockers aan de Bosstraat en start om 20.00 uur. Meldt u zich vooraf even aan via combinatiefunctionaris van de gemeente Soest, Eva Stam (estam@sro.nl) dan kunnen wij rekening houden met uw komst.

 


Nieuwsoverzicht