25-05-2019
Cursus Vertrouwenscontactpersonen De Sleutel, Steenhoffstraat, Soest

Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest nog niet bekend

Implementatie Taakstelling Sport 2015 ev van start gegaan (update)

31-12-2014

Met een presentatie aan de pers en een eerste vergadering van de Stuurgroep van het project "Implementatie Taakstelling Sport" is vandaag, donderdag 18 december 2014, het betreffende project van start gegaan. Op de site van de gemeente het uitgebrachte persbericht. Als eerste zal de komende dagen worden gewerkt aan concrete taakopdrachten aan de verschillende werkgroepen. Deze zullen op donderdag 15 januari 2015 worden besproken tijdens de eerstvolgende extra Algemene Ledenvergadering van de Sport Federatie Soest. Daarnaast zullen afspraken worden gemaakt over de prioriteitstelling van de diverse onderwerpen die in het project zijn benoemd, vooral ook gericht dat vóór 1 juli 2015 duidelijkheid is over de hoogte van de te realiseren bezuinigingen in 2015 en volgende jaren.

Op de ALV van 15 januari zullen ook afspraken worden gemaakt welke vertegenwoordigers vanuit de Sport in Soest in de onderscheiden werkgroepen/project zullen participeren.

Door de gemeente Soest zijn de sportverenigingen inmiddels geïnformeerd over de invoering van de nieuwe huursystematiek per 1-1-2015.

Het projectplan zoals dit door het College van BenW is vastgesteld en welke thans wordt voorzien van opdrachtbeschrijvingen per werkgroep incl. prioriteitstelling.