Algemene Ledenvergadering Sportfederatie Soest Kantine VVZ'49 aan de Eemweg in Soest

Kerngroep Sportvisie wint Gouden Oliebol

18-01-2015

Op zaterdag 17 januari ontving de Kerngroep Sportvisie uit handen van Burgemeester Rob Metz, de Gouden Oliebol. Ook ontvingen alle genomineerden een grote slagroomtaart. Deze prijs , die dit jaar voor de 28e keer werd uitgereikt, is een initiatief van Groen Links en bedoeld om vrijwilligers(organisaties) te bedanken voor hun inzet. Bewoners kunnen op een van de vier voorgedragen kandidaten stemmen. Diegene met de het hoogste aantal stemmen wint en dat was dit jaar de Kerngroep Sportvisie.

De Kerngroep Sportvisie ziet de prijs niet alleen als waardering voor de activiteiten van de Kerngroep, maar voor de gehele georganiseerde sport in Soest. De werkzaamheden van de Kerngroep waren niet mogelijk geweest zonder de steun en medewerking van de sportbesturen. Ook de stemmen op de voordracht zullen met name van de sporters afkomstig zijn.

Daarom:

Alle sporters van Soest gefeliciteerd met de Gouden Oliebol!  Hiermee is de sport weer goed op de kaart gezet!

Het artikel dat op 19 januari is verschenen in de Gooi en Eemlander "Gouden Oliebol voor sportredders".

Het artikel in de Amersfoortse Courant op 19 januari 2015 "Gouden Oliebol naar de Sport"

Artikelen in Soester Courant en Soest NU op 21 januari 2015 over De Gouden Oliebol winnaars