22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Uitnodiging bijeenkomst veiliger omgeving (update)

19-06-2015

Zoals u wellicht weet, zijn er diverse plaatsen in Soest waar onrust en overlast ervaren wordt door jongeren uit Soest.

Bij de gymzaal aan de Smitsweg is er regelmatig overlast van jongeren in de vorm van vernielingen, diefstal en intimiderend gedrag. Gymnastiekvereniging De Springbokken heeft hier elke week mee te maken. Maar ook leden van VVZ’49 herkennen zich hierin als ze in de winter binnen spelen.

Dit probleem beperkt zich niet tot de Smitsweg en de sport alleen. Ook het zwembad op de Engh, bij de Hoogvliet supermarkt, de scholen en de bibliotheek in Overhees hebben hier veel mee te maken. Daarom is er een initiatief genomen om als bewoners van Soest mee te gaan werken aan een veiligere omgeving.

Graag willen we met zoveel mogelijk vertegenwoordigers van ouders, scholen, winkels, verenigingen, en exploitanten, brainstormen over deze ongewenste situatie en het oplossen ervan. Een bijeenkomst voor dit burgerinitiatief (initiatiefnemers: WijkAdvies, Optisport en Monica Falck), zal vooralsnog plaatsvinden op woensdag 24 juni om 19:30 bij Sportboulevard de Engh. Iedereen is van harte uitgenodigd.