22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Extra Algemene Ledenvergadering op 8 december 2015

22-11-2015

Het bestuur van de SFS heeft voor dinsdagavond 8 december a.s. een extra Algemene Ledenvergadering uitgeschreven. Deze wordt vanaf 20.00 uur gehouden in een van de ruimten van het gemeentehuis te Soest.

Het eerste gedeelte van de ALV is bestemd voor 2 presentaties vanuit de gemeente, t.w. over de wijzigingen in de afvalverwerking in de gemeente Soest als ook het beleid om energiebesparende maatregelen te initiëren voor de sportaccommodaties in Soest. Bovendien is er dan gelegenheid in aanwezigheid van een van de beleidsambtenaren van de gemeente Soest een aantal actuele zaken door te nemen op het gebied van de sport, c.q. sportaccommodaties.

Het tweede gedeelte is gereserveerd voor het maken van nadere afspraken over het Solidariteitsfonds waartoe eerder is besloten en de rol van de SFS als belangenbehartiger van de sport richting de gemeente Soest met elkaar te bespreken.

Tevens is deze ALV voor de sportbestuurders een moment om nog eens terug te kijken op het besluitvormingsproces rondom de bezuinigingen sport.