22-01-2019
Besloten Algemene Ledenvergadering Sport Federatie Soest kantine MHC aan de Bosstraat

23-01-2019
Sportcafé 2019 gemeente Soest ea Hockeyclub Phoenix te Zeist

Visie Binnensportaccommodaties besproken in Avond Samenleving

27-05-2016

Tijdens de Avond Samenleving op donderdag 26 mei is de Visie Binnensportaccommodaties besproken. Vanuit de Sport Federatie Soest hebben wij onze visie op de raadsvoorstellen via een presentatie voorgelegd aan de leden van de gemeenteraad. Daarnaast gaf de vertegenwoordiger vanuit het Basisonderwijs zijn mening over de voorstellen.

De leden van de gemeenteraad werden uitgebreid in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. De bespreking verliep in een positieve sfeer en de meeste vragen konden adequaat worden beantwoord. Zoals tevoren al duidelijk was zijn de sport en het onderwijs zeer tevreden met het voorliggende voorstel waarin besloten de bouw van een nieuwe sporthal in Overhees. De gemeenteraad werd dan ook opgeroepen om op 9 juni a.s. in te stemmen met het voorstel. Snelheid is geboden in deze. Natuurlijk werden er vanuit de sport nog wel enkele kanttekening geplaatst bij het voorstel, welke in de presentatie zijn verwoord.

De raadsleden zullen tijdens de opniërende raadsvergadering op dinsdag 31 mei a.s. (vanaf 19.30 uur) met elkaar de discussie vervolgen en zal duidelijk worden in hoeverre de partijen met het voorstel kunnen en willen instemmen. Het is het 1ste agendapunt van deze vergadering.